Häst

Mitt vackra armband <3

Jag ångrar så att jag inte tog tillvara på mer tagel från Grafit. Jag har bara ytterst lite. En tuss från manen och en kort tuss från hans ganska taniga svans 🙂 men inte visste jag att sista gången jag såg honom var sista för alltid…
Det har snart gått 6 år…
IMG_2869.JPG

I förra veckan kom så mina armband gjorda av Monias långa vackra man. I vanliga fall skickar nog folk in svanstagel vilket gör armbanden lite tjockare. Men jag skickade in en låååång tuss av Monias man. För hennes man var liksom halva hon. Jag mätte de längsta stråna dagarna innan hon försvann. 65cm !! Mer än en halvmeter. Men hennes man var verkligen så mycket hon. Vackra, kloka Önnarps Monia. IMG_2837.JPG
Minns när hon hade skavt av halva manen när hon var i Stockholm. Jag grät nästan och var riktigt nära att klippa av resten…! Men jag är glad att jag höll mig. Hon hade sett stympad ut!
IMG_1303.JPG
Armbandet kommer från Harriets Tagelsmycken

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.