Häst

Sommarvärme !

 Idag skiner solen och vi har det varmt och gott. Ett åskväder hänger dock i luften så kvällen ska bli en aning spännande. Hästarna går ute dygnet runt sen ett tag tillbaka och är runda och fina, framförallt Grappan 😉 Belinda växer så det knakar och Regent är på sommarbete i Gummatorp borta vid Pernilla. 

Förra helgen promenerade vi bort med Kenta och Regent till sommarbetet, och de skötte sig med den äran! Det blev en ganska lång promenad men Regent tuffade snällt på och fick gå först ibland när den mesiga SWBn inte vågade – det ska vara connemara!!  
Regent går på samma bete där hans bror Monarch gick 2012. Då var det också två stycken 2års hingstar, en connemara och ett halvblod. Regent lär väl komma hem och se ut som en boll i höst, en kastrerad boll 😉 

Annars lunkar livet på, jag jobbar kontorstider så mina dagar är välstrukturerade.  🙂 Bingo har inga ston bokade än så länge så här hemma är det lugnt. Semestern börjar v 29 ! 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.