Häst

Hejdå Monarch! 

Nu är han inte min längre. Min bäste fine Monarch. I nästan åtta år har du varit mitt allra värdefullaste, min ädelsten. Så mycket längtan och känslor investerade i en liten brun ponny. Från första gången jag såg dig på ultraljudet har du varit allting jag någonsin önskat mig, om än alldeles för liten. Ponnyn jag aldrig skulle sälja är nu såld och har lämnat gården för att åka på nya äventyr med sin nya familj. En liten tjej som kommer att älska dig precis lika mycket som jag alltid gjort. Jag är såklart jättelycklig att just denna familjen fann dig och att jag får möjlighet att fortsätta följa dig, men jag gråter. Gråter för att det är jobbigt att ta farväl av någon du älskar. Av en vän.

Du kommer att få det jättebra, och jag har så mycket fina minnen med dig kvar här hemma.

Linn och Monarch i morse på ridbanan hemma. 

Du har inte bott hemma på tre år, men från första stund betedde du dig precis som vanligt. Trygg och lugn. Så skönt att din nya familj fick träffa dig precis så som du är och alltid varit.

Hejdå världens finaste Fåntratt. Försök sköta dig, i alla fall litegrann 🙂

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.