Häst

Skrattanfall. 

Jag brukar lyssna på diverse poddar när jag är i stallet. Allt från dokumentärer till lyteskomik. Igår var inget undantag. Bingo var så himla fin. Mjuk, medgörlig, lite på tårna för att det blåste ute, följsam och arbetsvillig. Jag var på strålande humör och satt och skrattade åt hur ormbunkar (som till 50% ingår i hans hage) plötsligt kan verka skräckinjagande. Jag lyssnade på Morgonpasset i P3 från morgonen (alltså lördag 12/9). Det var Martina, Kodjo och Victor. Programmet var skrattretande nästan från början, jag satt där och fnissade för mig själv medan jag red fram i skymningen. Mitt i en galopp så lyckas de få till ett så makalöst roligt scenario att jag brister ut i asgarv och mister mitt muskeltonus och är alltså på vippen att trilla av. Jag skrattade så mycket att tårarna rann och jag fick sakta av till halt för att hämta andan och torka tårarna på hakan. 

Hela ridpasset blev såklart i lyckans tecken. Bingo var minst lika glad som jag var och bockade och frustade. Älskade ponny. Du fyller mig med så otroligt mycket positiv energi!  

    
 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.