Häst

Inget föl 2016, tyvärr 

tyvärr är det som så att Golden Grape RC 1535 aldrig tog sig med Bingo Bell RC 112. Det har varit en underlig säsong. Hon brunstade inte alls mellan maj och juli och sedan har hon brunstat som en klocka men har tyvärr inte blivit dräktig. Men så är det! Vi försöker oss på det igen nästa år helt enkelt. Jag kan ju glädja mig åt att hon fick 40p på premieringen och således blev Class I. Känns fortfarande otroligt att äga ett Class I sto efter Graffe. 

I torsdags var Simone här och verkade och skodde. Bingo fick nya skor, väldigt välbehövligt och stona blev verkade allihop. Snart ska Regent komma hem också så ska även han få sig en omgång med verkning och kastrering …! Det sistnämnda är kanske mindre angenämt än det första 🙂 men vad ska jag med honom som hingst till? Nej jag tror bestämt att han gör sig bättre som valack! 

Snart dags att börja löshoppa lilla Belinda. Jag glömde faktiskt mäta henne när vi verkade henne i torsdags. Hon har absolut växt över B-ponny måttet nu, men frågan är ju hur mycket ! Hon ska snart få bekanta sig med både träns, bett och löshoppning inför sitt år som treåring. Innan treårs så blir det premiering. Jag tror mig visa henne i Nybro för treårspremieringen, men den är så sent på året så det kan bli så att vi åker någon annanstans på våren istället.

Bingo och Grappan får sova inne numera. Jag har börjat sätta igång båda två. Än så länge bara lite trav på töm men det ska såklart successivt ökas på. Bingo superglad att äntligen få börja arbeta igen.  

 Fina, fina Golden Grape RC 1535 ! <3

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.