Häst

Lambay Inver RC 4

lambay_inver_emelieJag har ju lämnat in Lambay Invers hingstträns på lagning. Det var en del små sömmar att laga och på ett ställe var lädret på väg att gå av. För den ringa kostnaden av 250kr kan nu Bingo Bell stoltsera med Invers träns på visningar. 🙂

På bilden är Inver 32 år gammal. Det tränset han har på sig här är alltså det jag har lämnat in på lagning. Bilden är tagen 1995. Jag kan inte svara på varför jag har klippt bort Emelie Brolin på den här bilden? Jag orkade dock inte leta upp originalet och skanna in på nytt 😀

 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.