Häst

Kväll med Bingo Bell

21:15 satt jag upp ikväll. Det har varit en lång dag. Likt alla dagar när stallchefen är hemma, imorgon lär inte bli något undantag. Morgonpigg om något. Linn var en pärla och mockade åt mig idag. Så himla skönt med avlastning, speciellt nu när Grappis inte mår bra. Grappan trivs väldigt bra med softride bootsen och jag log lite för mig själv när jag spolade av dem idag. Jag svor 2014 över hur satans dyra de varit och hur extremt lite de hade fungerat för Monia. Men de fungerar väldigt bra för Grappis. Hon är lite mystisk den här ponnyn. Idag när jag tagit av henne bootsen och hon skulle gå till sin box så är det nästan som om hon inte VÅGAR ställa ner hovarna, snarare än att hon har ont. Som om golvet var en tunn skiva glas? Hursomhelst, öronen spetsade framåt och hon hängde förväntansfullt ut med huvudet över boxdörren när jag gjorde iordning Bingo Boll. Puls hade hon i båda fram, men iskalla hovar. Alltid något, right? 

Bingo. Älskade, knäppa, tokiga Bellbongo. Idag var han sådär himla fin. Det ska bli spännande att starta på söndag. Vi ligger mitt ibland alla startande i både 70 och 80. Miljöträning deluxe, extra allt. 🙂 men jag känner mig lugn. Känner mig mest nervös över att stallchefen ska med och att stackars Emelie ska få jaga rätt på honom i parti och minut. 🙂 han brukar ju vara snäll sa Emelie sist vi träffades. Mja, mjo så länge han är nöjd och glad så är han absolut snäll… 🙂 det är inte de stunderna jag oroar mig över 🙂

Red Bingo med graman inledningsvis idag. Fungerar så himla bra. Ger mig den extra hjälp som jag behöver. Så avkopplande att få rida runt med Bingo. Försökte mig på att få loss hans broddar. Men de satt jävlar anamma. Ruckade sig inte ens lite ..! Skulle behöva få bort dem, men det var ju lättare sagt än gjort helt klart. Detta försökte jag mig såklart på INNAN jag började rida, inte väl på ridbanan. 🙂 vi övade på att flytta för skenkeln och att få upp och fram hans näsa så han inte går som en plog på ridbanan. Trixigt! Men jag är jättenöjd! 

Jag vet att det finns några fina människor som har ringt mig idag och igår. Men jag orkar inte riktigt prata just nu. Ett under att jag står och går ibland. Men tack för att ni tänker på mig ❤️ jag har nog repat mig snart. 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.