Häst

Träningsvärk ..!

Jisses vilken träningsvärk som satt sig efter onsdagens träning. Jag är alldeles stel i axlar och rygg, och min RUMPA märkte jag när Bingo och jag tog oss en tur ut i regnet igår. Han är en sådan sprätt.. hoppar till för det ena och det andra. 🙂 jag sitter inte och somnar i alla fall. Det var riktigt mysigt att skritta runt i duggregnet. 

Världens bästa kusin Dalle lagade min hängränna på stallet igår och vi rensade ut hela logen från bråte! Kändes så skönt att få bort allting till tippen. Jag har så mycket planer och idéer jag vill påbörja. Jag har börjat måla lite smått i huset. Blåa garderobsdörrar har blivit vita med nya dörrknoppar. Jag ska måla om väggarna i trappen, de är just nu blåa med spillt rödvin på…? Jättetjustigt. Jag är dessutom inte ens skyldig till det spillda vinet utan det fanns där när jag flyttade in… 

Regent provade på vuxenlivet igår och fick prova att ha sadel. Han skötte det riktigt bra. Lite spänd och tyckte sadeln var lite dum och bockade lite men inget överdrivet. Ska bli kul att utbilda denna jätte! Han är verkligen inte lik Monarch på det viset. Regent är mer vaken och på alerten. Monarch han stod mest och sov…! 🙂

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.