Häst

”Det blir bara bättre” – crap!

Så jag inledde 2017 med att ligga halvt förlamad med magsjuka. Något jag inte rekommenderar någon faktiskt. På ett knappt dygn tappade jag 4 kg, det är heeeelt sjukt men visar också hur otroligt mycket vätska det finns i kroppen.
– Så vad var det nu jag sa om ”det kan inte bli sämre” 🙂 Det blev DIREKT sämre! Så aldrig mer ska jag använda det uttrycket. Tack vare Ingrid så fick hästarna komma ut och mockat och även komma in. Idag ska jag försöka mig på att mocka, om än i snigeltakt. Jag arbetar just nu på att försöka komma ikapp all den vätska jag blev av med igår samt förbereda mig på att åka och hämta stallchefen och så mat förstås. Här har det äntligen blivit minusgrader igen = ingen lera = lycklig Johanna (och Prinsessan som slipper vada till knäna).
Så fort jag är tillbaka på banan igen så ska jag ta tag i motioneringen utav världens bästa Bingo Bell. <3 Can’t wait.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.