Häst

En dag i stallet!

Eftersom Monarch ALLTID ska stå så nära, så nära så är det väldigt svårt att ta kort på honom på håll, eller där han står något sånär normalt. De bästa bilderna blir alltså såhär, där han står med huvudet under snöret och äter gräs, för bland det fulaste som finns att få med på bild är elsnöret på staketet! Så detta är vad ni får hålla er till godo med tills jag har någon med mig ute i stallet som kan ta korten åt mig och så kan jag ställa upp fjanten lite snyggare! 🙂
Vi hade tränset på oss även idag, med remontnosgrimman på yttersta hålet, den går KNAPPT att stänga… Man önskar ju att kroppen växer i huvudet ! Det hade kommit en ny hingst till flocken så Monarch stökar en del med, detta har resulterat i ett sår i ögonvrån. Det såg inte så farligt ut och jag fick dra i det för att se om det var i ögat eller bara i kanten. Det var som tur var bara i ögonvrån inte i ögat.
Monarch verkade ganska berörd av flugorna, han blev nästintill frustrerad av att de hela tiden var vid hans ögon. Trist är ju att jag inte kan få hans pannlugg att växa fortare (om än alls eftersom hans pappas pannlugg hela tiden var 2 dm lång och stod rakt ut). Lönlöst att ha en grimma på honom då hans polare med STOR sannolikhet kommer att dra den av honom!
Även om han ser mager ut på den här bilden så är inte detta fallet, han är en liten tjockis!

Hur är det med Fia då? Jo tack, det är alldeles utmärkt. Hon har snart blivit av med ALL dum vinterpäls, nu är det bara lite, lite kvar. Hon och bästa kompisen Lady Gaga busar runt som vanligt. Jag stod och försökte rykta av henne det sista av hennes vinterpäls men hon blir så frustrerad över att hon inte får klia tillbaka så det är ganska lönlöst! Men lite fick jag av i alla fall 🙂
Lady är ungefär 147 cm hög och Fia är ungefär 127 😉

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.