Häst

Kondition!

20121022-215142.jpg

Den som säger att ridning inte är bra för motionen, den ska testa att rida 3 år gammal Monarch. Jag känner hur träningsvärken kommer smygande just nu…!

Första gången på L Ä N G E som jag ridit 2 hästar samma dag. Jag tror att den otroliga känslan av att rida Monarch smittade av sig på BB som gjorde en kanondag idag. Han har stått nu i två dagar på grund av ett missförstånd mellan mig och Emelie. Jag började med att longera honom lite så att jag skulle slippa det slagsmål som annars brukar utbryta när han har vilat.

Han var verkligen så fruktansvärt fin idag och efter ett tag så slutade han att hoppa för vita stenar, löv och den vita stolpe som står vid ena kortsidan… 😉

Jag joggade honom mest idag. Kände igenom honom och avslutade när han kändes som bäst. Jag galopperade bara en gång i vardera varvet innan jag valde att sluta för dagen.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.