Rida utan hjälm…

Jag satt och rotade bland mina (många) bilder på Graffe. Idag är en sådan dag då jag bara saknar honom mer än vanligt. Det kommer och går, men jag saknar honom i princip varje dag. Han var en mycket speciell individ för mig, på alla vis. Men när jag rotade så dök några bilder upp från Brolöten där Emelie rider honom utan hjälm. Det var flera år efter att de slutat tävla tillsammans, jag gissar att bilderna är från 2003-2004 kanske. Men jag minns vilket himla rabalder det blev när dessa bilder kom ut på internet. Emelie fick jättemycket skit kastat på sig för att hon red UTAN hjälm på honom. HERREGUD! Bilderna fick tas ner från internet, och om jag inte missminner mig helt så var hela cirkusen på Bukefalos i någon tråd. Vad hände sen? Var och varannan ryttare red utan hjälm till höger och till vänster. Men det var mycket fokus på att Emelie red denna ponnyhingst hon tävlat mycket framgångsrikt i flera år – utan hjälm. HUR KUNDE HON GÖRA SÅ? Undrar hur mycket som berodde på det faktum att hon red utan hjälm eller det faktum att det florerade mycket avundsjuka och mobbning kring Emelie och hennes ponnyer – att hon inte förtjänade alla vinster och så vidare. Ni ser ju också den fantastiska kvalitén på dessa bilder. Fina, fina Graffe <3 Jag har dessutom det där ländtäcket han har på sig 😉

Guuuud va jag saknar den här ponnyn… <3

2005,  i 19 års present fick jag åka och rida Graffe utav min dåvarande sambo. Svår present att toppa fortfarande idag. 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.