Häst

Öronspel

Jag önskar att ni kunde sett Bingos öronspel igår. Han var intresserad av PRECIS allt annat än mig. Öronen gick som en bardörr vid löning. Klipp klipp klipp klipp. Allt var potentiellt livsfarligt. ”Var den kvisten där för 30 sekunder sen?” ”Har stenen flyttat på sig?” För att inte tala om de välkänt köttätande björkstockarna som ligger blickstilla 30m från ridbanan !!

Jag önskar att min elektriker har tid att fixa alla mina ridbanelampor. Så att stackars bingo inte behöver oroa sig över allt köttätande ponnyslukande eventuellt en veterinär med kastreringslust som kan tänkas gömma sig i skuggorna !!

En skrikande barnvagn är däremot inte speciellt farligt!

20140227-094939.jpg

Eftersom jag stod o väntade på att min sambo skulle komma hem och ta hand om sonen så passade jag på att kapa bingos man. Halva manen har dock bestämt sig för att växa på fel håll… Därför sparade jag 2dm som jag flätade ner hårt på rätt sida. Ser puckat ut men vi har ju inte jättemånga besökare ! 😉

20140227-095144.jpg

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.