Häst

Det är inte alltid så lätt..

..att ha en bebis, sköta en gård och vara ensam hemma! Men det får gå helt enkelt. Idag var jag världens sämsta mamma när jag tog in Giovanna och Rex. En som verkligen, verkligen inte ville ligga i vagnen var min son. Så när jag skulle gå och hämta Bingo så hängde helt enkelt ungen med, innanför min jacka. Det är tur att Bingo är så makalöst snäll och försiktig, så idag hände ingenting. Han gick så snällt. Varför jag skriver så är för att jag vet att det är tanken som slår en. Att just den HÄR gången hände ingenting, men tänk om det händer någonting nästa gång. Nu gick det bra idag och det hör till ovanligheterna. Men vad gör man när sonen skriker så det ekar till Skåne och hästarna behöver komma in. Man löser det!

Imorgon ska vi ut på roadtrip jag och sonen. Vi ska åka till den södra farmen alltså till Pernilla och hjälpa henne fixa lite med hennes staket. Man behöver en hjälpande hand ibland 🙂

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.