Häst

Lusern och ännu mer lusern.

Just nu pågår den stora uppfodringen av tre lite magra hästar. Regent blir ju lite tunn av att Monia är lite tunn. Belinda var ju tunn sedan innan…

De tre går i samma hage, och har fri tillgång på hö. Sedan får Monia 2×0,5l lusern samt 0,5kg KRAFFT Muskel (för att jag hade en säck som Bingo vägrade äta). Belinda får också 2×0,5l lusern till allt hö. Även Bingo har börjat få lusern så att han ska vara rund och go och glad resten av sommaren. Varför får de just 0,5l mja, det beror på att de liksom inte vill äta mer! Har provat att ge mer och då ratar de bara o välter ut det på marken. Har blandat lusernen med betfor så det går ner i alla fall lite bättre 😉

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.