Häst

Bättre sent än…aldrig?

Jag köpte ett Kolla Masken x5 tidigt i våras, som sen tyvärr liksom aldrig blev av. Men idag träffades jag av blixten och vips for jag ut i hagarna och jagade nya tollar! Tanken slog mig när jag såg Belinda stå och skita i hagen. Sagt och gjort! Träckprov på Bingo, Monia, Gia och Belinda! Ska bli väldigt spännande.
Belinda ska enligt uppfödaren vara avmaskad med Ivomec i två omgångar så där lär det ju vara rent!
Lyckades knyckla ner mitt stora bajskuvert i en brevlåda i Vederslöv klockan 22:30 🙂

Bingo har fått motionera så smått idag. Han var till en början måttligt uttråkad och gick och gäspade 😉 han skrittade i 20 minuter och travade 5 min i båda varven. Sedan massor med pyssel, ny dusch bromsblockerare och sedan ut i hagen till 1kg havre och lusern. 🙂 lycklig ponnyhingst. IMG_1978.JPG

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.