Häst

Valorous Monarch tävlar idag!

Idag ska världens bästa fåntratt göra sista starterna för den här säsongen. Kul tycker jag att det gått så himla bra i år. Från att ha startat en klubbhoppning med en unghästutbildare på ryggen till att faktiskt sätta några 0:or i LC och dessutom bara enstaka pet i LB. Jag är nöjd 🙂 Hästen är bara fem år och jag ser hellre att han håller en hel livstid än att vi förhastar oss när han är ung. Det brukar bara resultera i att de går sönder…

I alla fall! Här är banorna för idag.
monarch_lc
Först ut i en LC. Ser helt okej ut!
monarch_lbSista starten för i år är en LB. Till Monarchs stora lättnad så är kombinationen två enkelhinder, hehe, så kanske han inte tycker att oxern ut är jätteläskig. Tönthäst! 🙂

Här är Monarchs senaste felfria LC, det är stundtals lite vingligt men Ella sa att han bjöd på bra och litade på henne så fort han började tveka. För er som har följt Monarch hela den här säsongen så kanske ni ser att han numera hoppar mitt över de flesta hindren, istället för att hoppa lååååångt till vänster 😉

Håller tummarna stenhårt för er idag!!
// Ert största fan

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.