Häst

Mina grabbar <3

Det finns en viss risk att jag påtalat ett antal gånger hur mycket jag uppskattar Bingo Bells sätt att vara. Han är så himla snäll. Visst är han brötig och stökig ibland och han hatar att vänta, men min erfarenhet är att det är få förunnat att kunna ha avelshingsten tillsammans med unghingstar. Bingo sköter det perfekt. Han har uppfostrat Regent riktigt ordentligt. 

 När jag valde att dela på Regent och hans syster Belinda så var situationen ohållbar. Regent var ett riktigt arsle rent ut sagt. Han var brötig och stökig – ouppfostrad. Men nu är han en helt annan ponny! Visst har det kostat ett och annat bitmärken här och där – men det har det varit värt! Jag är noga med att leda mina unghästar till och från stallet, och det var en riktigt pärs med Regent ett tag. Men nu följer han så snällt så.  

Sida vid sida! Bingo Bell RC 112 och Valorous Regent
Bingo verkar också väldigt nöjd över att ha fått en kompis i hagen. Han är väldigt praktisk att klia sig på B-) bland annat. Men han ser också efter Regent, går emellan om det kommer någon som vill hälsa och han nyper åt Regent när han är för burdus. Han är helt enkelt bäst min Bingo Berra <3  

Belinda V f13 e Bingo Bell RC 112 ue Lofty Roderic RC 74 – Granard Storm
Jag är faktiskt väldigt förtjust i alla mina Bingo-barn!    

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.