Häst

Och ut kom drygt 458 döda styngflugelarver.

Japp, avmaskade Regent häromdagen. Idag kom kvittot. Mellan tollarna låg ett stort antal röda larver – styngflugelarver. Blä. Men det indikerar ju dock att det torde finnas drygt lika många kvar i de andra hästarna – tänker ni. Så tänker även jag. Men jag har efterfrågat avmaskning till hästarna sen i höstas, med svaret att det inte behövs, då vi inte ska avmaska mot styngflugan. Och jag uppskattar min veterinär och orkar inte ringa runt till 10 olika för jag kommer garanterat få 10 olika svar… Klart frustrerande, men nu är läget som så. 

Hoppas få en tid att ultraljuda Grappan inom en snar framtid. Här finns indikationer på en eventuell infektion. Men det är en del scheman dom ska klaffa. Framförallt mitt och veterinärens ! Fler veterinärer med ultraljud och samma känsla för hästar som Caroline önskas, så stackarn inte jobbar ihjäl sig. 🙂 

Nu ska jag stänga ögonlocken och se fram emot en dag med mindre magsmärtor och lika vackert väder som idag.  

Looking out my bedroom window !  Hästtransport på ridbanan är det nya. 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.