Häst

Välkommen till världen, Valorous Royal !

royal4Då var årets fölning avklarad. I år avklarat med ett sms från Nina o Anders. Det blev, givetvis, en hingst till.  Nummer fyra i raden av fem. Det ter sig inte bättre än att jag bara ska ha hingstar 🙂

Han är som ni kan se gulbrun, men ser ut att ha vita ringa runt ögonen så han kommer att bli skimmel precis som mamma och pappa. Han ser dessutom ut att ha en vit kota i bak, precis som Bingo.

Nina berättade att hon döpte Roses föl med hennes första bokstav – Roberta, Rose of Tralee och Rohanna. Så det lämpar sig inte bättre att denna lille kille får följa både Ninas och mina traditioner. Valorous Royal 🙂

roayl1 royal3 roayl2

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.