Häst

Mitt i all misär.. 

För er som känner mig så vet ni att jag går igenom lite av en ”rough patch” i mitt liv just nu. Det har varit helvete efter helvete och när jag äntligen trott att nu blir det ljusare då har det gått åt helvete igen. Häromdagen möttes jag av 200-300 liter smältvatten i källaren och en frysbox med mat åt helvete… Idag är det problemet äntligen löst och jag ska försöka slappna av lite igen. 

I onsdags uppmärksammades allt vatten i källaren. Jag var barnfri och hade verkligen sett fram emot hoppträningen för Pernilla Berglund på kvällen. Tack vare Sofia så kom jag iväg på träningen till slut. Sofia kom bort och mockade och hjälpte mig ta in – tack så otroligt mycket! Vad gjorde jag utan mina vänner?! 

Bingo skötte sig exemplariskt! Det var två SWB-ston med som han var så otroligt förälskad i men annars var han verkligen toppen. En liten tjej vid namn Elsa var där med sin ponny och blev så kär i Bingo att de frågade om hon fick prova att hoppa honom. Han var verkligen grym! Jag fick rida på det tyska hackamoret (tack Cissi för det!) för att Bingo får så mycket skav just nu när han byter päls. Det gick sådär, han var ganska svår att stanna men annars var fungerade han fint på det. Han hade så mycket energi och var verkligen på hugget. Vinterträningen i kombination med Competition Concentrate har verkligen gjort susen. Vi hoppade studs, serie och enkel oxer. Han var så otroligt fin! Jag har lite långt överliv till min 142 cm ponny så jag måste (!!) tänka på att sträcka upp mig hela tiden så att jag inte placerar Bingo i framvikt. 

Pernilla höjde och höjde och det kändes så himla bra. Bingo bjöd som sjutton och var verkligen såååå otroligt fin stundtals. Filmer finns på Stuteri Valorous på Facebook eller på min instagram!   Tyvärr så föll denna bommen, men bilden blev bra 😉 

Idag har Amanda Holmberg debuterat med Monarch på en Pay and Jump, och jag tror inte det kunde gått bättre? Felfri i både 60 och 70 cm! Jag är så himla glad och stolt över dem. Filmer finns på Stuteri Valorous på Facebook och instagram 🙂   

 
 Hur jag än vrider och vänder det så är hästarna (och stallchefen) verkligen det som får mig att gå upp varje dag när livet jävlar skiten ur mig. 
Idag kom Emelie förbi och hjälpte mig med stallet och följde med ut på en BLÖT (ösregn) ridtur med Bingo och Grappan ! 

 Emelie har hjälpt mig rida in både Bingo och Monarch! 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.