Häst

Ny hjälm… 

Jag är INTE nöjd över det faktum att jag måste köpa en ny hjälm. Jag älskar min GPA EVO… Men säkerhetsklassen räcker inte längre än till 20161231. Hjälmen är producerad 2012 i september. Således får jag inte ha den på tävling efter årsskiftet. Surt. Den är verkligen som i nyskick och en ny kostar i runda slängar 5000kr. Jag som dessutom FÅTT denna hjälmen i present för några år sen. Suck. Det blir många nya saker när ponnyn ska ta sig ut på tävlingsbanan. Finns många saker jag vill ha också … Utöver min fantastiska kavaj. Nytt schabrak t ex och nya vita ridbyxor. Mina är bara 18 år gamla…! I princip oanvända men vadå, kanske kan unna mig ett par. ❤️ Nu är jag så trött att mina ögon går i kors. Kanske dags att dra täcket över huvudet liggandes på min spikmatta. Så himla mysigt. Stallchefen sover som en stock. Han har haft en häktisk dag han med, bygga bana på Bergunda, leka med Sigrid och härja runt i huset. Han duschade i ren protest innan läggdags idag. 🙂 

Hästarna har fått komma in och blivit nattade och jag har inte vunnit en spänn på Bingolotto ! 🙂 Godnatt världen, vi ses imorgon.  

 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.