Häst

Min lilla pärla! 

Bingo var så laddad igår – på ett bra sätt. Han skulle BARA galoppera och hoppa igår. Bara. Inget trava bommar. Inga sidvärtsrörelser (Lotta S ❤️). Han skulle galoppera och han skulle hoppa. Igår var han så himla fin på hinder redan från början, även om han var GROTESKT stark emellanåt så rörde han inte en bom inledningsvis. Mot slutet blev både han och jag väldigt trötta så då for det en del bommar för att jag inte fick tillbaka honom. Men vi gjorde om och då gick det fint ! 

Min lille kämpe ❤️ Va tacksam jag är över denna otrolige lille hingst. Han åker släp som ett proffs numera och kan vänta. Står som ett ljus i ridhuset när jag spänner gjorden och fixar med stigbyglar. Snart dags för en riktigt tävling. Det ska bli så roligt.    

 

  Film finns på Facebook och Instagram !

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.