Häst

Sluta snöa. 

Snön fullkomligt VRÄKER ner just nu. Snöflingor stora som femkronor. Jag vill inte 🙁 snö innebär smältvatten och jag är så himla trött på smältvatten. Även om problemet med dagvattenbrunnen är löst, så är den bristfälliga dräneringen runt huset fortfarande ett faktum. Nu tränger det inte upp 100-200 liter vatten men det rinner dock tvärs över golvet ner i brunnen… Ge mig TORKA ! 

Pratade med en god vän i Australien idag på förmiddagen. Hon föder upp connemara ”down under”. De hade bara 43 plusgrader drygt idag. Kanske en aning jäkla varmt. Men det är i alla fall torrt! Jag beklagade mig över leran som sträcker sig en bit över kotorna på stackars Belinda, medan Che bara poängterade ”43 degrees I tell you, it’s like a freaking oven!” Bästa sommarvärmen i Sverige lär ju vara runt 30 och då klagar vi… Ska vara tyst. 

Linn har varit här och travat bommar i snön. Jag fixade iordning stallet och ska strax kasta mig in i duschen för en jobbhelg på sjukhuset.  

   

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.