Häst

Lilla Grappis… 

Nu har jag bestämt mig. Samordnar nu bara det sista. Golden Grape RC 1535 ska få somna in. Har smsat med min veterinär nu på morgonen. Och få godkänt av kommunen att gräva ner henne hemma. Och så måste Bengt komma och gräva ett nytt hål. Det känns riktigt jäkla pissigt faktiskt. Jag mår inte alls bra. Det känns tungt och orättvist. Jag får se det från den ljusa sidan, Grafit kan lägga ett Class I sto till sin skrala samling. Några fler lär jag ju inte hitta dessvärre. 

Jag kommer att sakna Grappan, hon har bara varit här ett år men betytt mycket för flera utav oss. Hon har ont i sina fötter. Det hjälper inte vad jag gör. Det är bäst för alla såhär.  

    
    
    
   

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.