Häst

En galenpanna longerad

Belinda är så makalöst lättlärd. Jag behöver knappt göra någonting, hon gör allt själv. Idag har vi pysslat på gången, blivit sprayade med pälsglans i manen och svansen och sedan har vi sprungit i cirklar på ridbanan med pappa Bingo glatt påhejande på andra sidan staketet. 🙂 det går så lätt. Ska bli spännande att börja öva på att styra om någon dag. Än så länge sitter bara tränset under grimman. Men snart så! Längtar lite till att treårstesten drar igång. ❤️ Det är så roligt med unghästar. 

Jag har bestämt mig för att ta bort Golden Grape. Känns förjävligt rent ut sagt. Men hon har ont + misstänkt infektion i livmodern. Smärtranden under magen skär mig i ögonen när jag går förbi. Skickat utmärkt plats till miljökontoret på kommunen och ska ringa Bengt i Odenslanda så han får komma och gräva igen. För hon, likt Monia, ska ligga här hemma hos mig i Bingos sommarhage. Ska bara få fatt i Christine med efter alla röda dagar. Underbart är kort heter det ju 🙁 alldeles för kort.  

Hade det tänkt vända snart? 

 Så jag antar att jag letar sto igen…? Suck.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.