Häst

Snöstorm och magsjuka, igen.

Jag som hade tänkt ha två trevliga dagar med stallchefen eftersom jag var ledig måndag och tisdag. Det blev snöstorm och magsjuka istället. Men det är ju också charmigt. Jag menar jag får ju städa i omgångar och dessutom köra tvättmaskinen om och om igen. Jag vet inte vilken gång i ordningen vi har magsjuka nu. Jag har haft det två gånger, tror att det är stallchefens fjärde gång. Han har kräkts sedan kl 03 i natt och nu har vi väl slagit någon form av rekord för han har inte kräkts på säkert en timme, även om det var väldigt, väldigt nära nu. Jag är verkligen så genuint trött på att vara magsjuk. Jag orkar inte en vända till..! 🙁 Vad hade jag gjort utan Ingrid idag som skött hela stallet från morgon till kväll. En blir lite handlingsförlamad när avkomman mest ligger och kräks i soffan…

Utanför huset råder full snöstorm. Det snöar på tvären och blåser isvindar. Jag blev nästan platt när jag gick från huset till brevlådan för en Volvo 245 (som inte helt oväntat körde för fort..!) kom på ställ på vår lilla väg.

Hästarna har sett minst sagt missnöjda ut idag, det lilla jag har sett utav dem. Utom rimligtvis Babsan, hon är sällan missnöjd hon kan åtminstone inte se missnöjd ut. 🙂 Grabbarna har lekt hej vilt i vinden och haft väl för en gångs skull den här vintern haft nytta av sin decimetertjocka päls!

Jag längtar ihjäl mig efter sommaren nu. Kan den inte bara komma snaaaaart!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.