Hingst

Crelido årets hingst i Danmark 2012 – Tidningen Ridsport

Crelido årets hingst i Danmark 2012 – Tidningen Ridsport.

Ja jag är då inte det minsta förvånad över detta. Föll för den här hingsten för många år sedan när han var med på Hästaks hingstvisning i Tingsryd. Han var så otroligt kapabel. Killen som red började med att rida svår klass rörelser i dressyr. Piruetter och byten i varje gick om vart annat och sedan vände han upp denna till synes lilla hingst på ett 1,50m hinder som denna klippte som ingenting. Jag var otroligt imponerad. Jag brukar rekommendera den här hingsten till ston som är av den lite grövre modellen och gärna lite längre för denna hingst är ganska liten i sig. Men han har lämnat otroligt begåvade avkommor i både dressyr och hoppning.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.