Häst

Hurra!

Jag har iofs haft det på känn ett tag att BB förstått hur vattenkoppen fungerar. Men idag fick jag beviset! Medan jag stod i Monarch boxs och försökte övertyga honom om att dricka ur vattenkoppen så hör jag hur Bingo dricker ur sin kopp och trycker fram vatten! Hurra!!

Monarch däremot, han suttar så sött på vattnet som är framtryckt men vågar inte trycka på läppen själv … Det krävs nog lite längre betforbehandling innan han fattar galoppen helt. Gia har en hink än så länge, lite elakt att börja med en massa nya intryck på samma gång!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.