Häst

Ridbyxor..

bingo4Jag måste nog känna mig besegrad. Jag hatar att köpa kläder, ridbyxor är inget undantag ! För två år sen köpte jag två par Pessoa by Horseware, ÄLSKAR dem. Ångrar att jag inte köpte 4 par, för nu är mina par snart utslitna och vet ni vad? DE GÖRS INTE LÄNGRE 🙁

Tips på ridbyxor med resårslut på benen (alltså inte kardborrknäppning), helskodda och m-j-u-k-a ! Animo kan ni ju räkna bort på en gång 🙂 Inte miljonär och har sex hästar, det ska vara rimligt pris på ridbyxorna, men runt lusentappen är helt OK.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.